جزوه تقابل با کفر؛ برنامه ربوبیت حق
جزوه ی بسیار زیبای تقابل با کفر؛ برنامه ربوبیت حق
در این جزوه نویسنده تلاش میکند تا با توجه به آیات قران و احادیث؛ شرح داده شود که تقابل با کفر؛ برنامه ی خدا ست! و همچنین چرا باید تقابل با کفر داشته باشیم؟ چرا باید جهاد کنیم؟ و پرسش هایی از این قبیل پاسخ داده میشود! در صورت امکان در نشر این معارف شما هم سهیم باشید …
قسمتی از جزوه تقابل با کفر؛ برنامه ربوبیت حق:
مشکل تاریخی بشریت عدم درک ربوبیت خداوند
وقتی انسان در آیات قرآن با اندک تاملی نظر می کند می بیند در همه جای قرآن تاکید بر ربوبیت خداوند دارد. راه دینداری را استقامت نسبت به رب معرفی می کند:«إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ ……»؛ نسبت به اصحاب کهف می فرماید: «إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى» ایشان جوانانی بودند که به پروردگارشان ایمان داشتند وما بر[یقین و] هدایتشان افزوده بودیم. بلافاصله درمورد قیام آنها در مقابل طاغوت می فرماید: «إِذْ قَامُوا فَقَالُوا رَبُّنَا رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ» آنگاه که به پاخاستند پس گفتند :پروردگار ما همان پروردگارآسمان ها و زمین است… چرا وقتی حضرت موسی(ع) می خواهد خدا را معرفی کند بر کلمه رب تکیه می کند: «قالَ رَبُّنَا الَّذي أَعْطي کُلَّ شَيْءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدي» موسی گفت : پروردگار ماکسی است که خلقت هر چیزی را به آن داد و سپس آن را هدایت کرد. با این کلام حضرت موسی(ع) نشان می دهد فرعون نسبت به ربوبیت خدای سبحان غافل است. یا وجود نازنین امام باقر(ع) وقتی آیه ۴۰ سوره حج را خواندندکه: «الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِن دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ ….» آن هایی که از شهر و دیارشان به غیر حق اخراج شدند فقط به خاطر یک چیزی ؛ أَن يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ فقط؛ گفتند پروردگار ما خداست» فرمودند: این آیه درباره پیامبر(ص)و على (ص) و جعفر و حمزه نازل شده و از آنها به حسین بن علی uکشانیده شد.
علامه طباطبایی در تفسیرالمیزان می فرمایند: مشکل همه بشریت از ابتدای تاریخ تا به امروز یک نکته بیشتر نیست و آن هم عدم توجه و نداشتن تفسیر درستی از رب العالمین است! خداوند متعال در قرآن می فرماید: اگر از مردم سؤال کنی که خالق این عالم هستی چه کسی است؟ همه خواهند گفت: الله؛ همه خالق این عالم هستی را الله می دانند. «وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَهُمْ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ …» مشکل اینجاست که رَبّ را در این عالم هستی به درستی متوجه نیستند!. این رب چیست که باعث این همه اختلافات در عالم هستی شده است؟